Stor medieomtale af EduCamp 4

Publicerat: 31 maj, 2012 i Press

Öresundsklassrummets EduCamp på Københavns Rådhusplads bliver flittigt omtalt i medierne. Hele fem medier har sat ord og foto på dagen og fik fortalt læserne om elever, lærere og kommunernes indsats gennem to år.  Og medierne har forskellige vinkler på dagens begivenhed.

Den københavnske lærers blad, KK havde sendt deres redaktør ind på Rådhuset, og her fik han fat i den vilje og ildhu elever, skoler og kommuner havde for en bæredygtig fremtid. EU’s støttekontor Inter-reg skrev en note fra åbningen, mens Nytt från Öresund havde sendt en reporter over broen, som satte pen til ord om sprogforbistring og –forståelse i projektet.

De to lokale danske aviser Vanløse Bladet og Brønshøj-Husum Avis havde hver en artikel om elevernes dyst og fest samt et blik på det kommunale perspektiv for uddannelse i bæredygtig udvikling, som er blevet opfyldt af Öresundsklassrummet.

Mest omtale nogensinde

Med de fem mediers artikler om EduCamp 4 er der dermed sat rekord medieomtale. Oplagsmæssigt er EduCampen mindre omtalt end de tilsvarende dage i Lund og Malmö, hvor store svenske dagblade dækkede dagen. Til gengæld har der aldrig før været mange medier, der har omtalt EduCamp og Öresundsklassrummet.

I løbet af et par uger kommer der her på siden en videofilm med de bedste stunder fra dagen. Glæd dig og klik ind og se den.

Annonser
kommentarer
  1. gjarmer skriver:

    Glem ikke omtale på Twitter m.v.! https://twitter.com/#!/GJarmer.

    Glæder mig til synlige resultater gennem jeres fortsatte fokus på uddannelse for bæredygtig udvikling.
    Bedste hilsner
    Gry

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s