Metodefestival i Malmö giver hands-on læring i bæredygtig udvikling

Publicerat: 14 mars, 2012 i Metod- och konceptutveckling, Omvärldsbevakning

Læreruddannelsen i Malmö og svenske Den Globala Skolan giver på Metodfestivalen 11. 12. april masser af praktiske erfaringer til lærere med undervisning i bæredygtig udvikling (lärande i hållbar utveckling). På festivalen er der hele 16 workshops med indblik og hands-on-træning, som kan bruges i klasseværelset. Festivalen vil øge (öka) kendskabet til hvordan undervisningen bliver virkelighedsnær og vise, hvordan lærere kan lave tværfaglig (ämnesövergripande) undervisning.

”Vi vil erbjuda (tilbyde) metoder, der er jättekonkreta, for det er efterfrågad (efterspurgt),” siger Janina Hemer-Lundell, der er regionsansvarlig i Den Globala Skolan.

Største Metodfestival

De 16 planlagte workshops gør denne til den hidtil største Metodfestival, heraf er godt 10 med praktisk indhold som at lave klimavenlig mad, parkour eller at bygge ting af affald. Janina Hemer-Lundell fortæller, at den generelt er meget populær (väldig uppskattad) hos de lærere, der deltager.

”Vi vill öka (øge) kompetencen hos lærerne, for vi ser i klassrummet, at lärarne inte har tillräckligt verktyg att arbeta med i skolan,” siger hun.

Det er gratis at deltage i festivalen, som sker (äger rum) 11-12. april i Malmö. Læs mere her

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s