Malmö ser til Energi- & Vandværkstedet

Publicerat: 5 december, 2011 i Externa lärmiljöer, Metod- och konceptutveckling, Omvärldsbevakning

Københavns Kommunes Energi- & Vandværksted (vattenverkstad) tiltrækker nu politikere og embedsmænd fra Malmö Stad.  På et studiebesøg i næste uge (vecka) skal de svenske gæster studere hvordan (hur) København får børn til at interessere sig for ulækre ting (äckliga saker) som wc-afløb og abstrakte ting som vandforsyning og elektricitet.

”Vi har ikke erfaring med at formidle Malmös miljøplan i udstillingsform, så vi kommer for at se, hvordan Energi- og Vandværkstedet gør,” siger tovholder på studiebesøget, Öresundsklassrummets Linnea Uppsäll.

Energi- & Vandværkstedet underviser elever i bæredygtig Udvikling (hålllbar utveckling) med hands-on undervisning og workshops, hvor de unge kan eksperimentere og diskutere energi og miljøproblemer i en storby.

Economist Intelligence Unit har netop udgivet en webfilm om uddannelse i bæredygtig udvikling (utbilding i hållbar utveckling). I filmen fortæller Energi- & Vandværstedets Jesper Steenberg, hvordan han leger klimaudfordringer med børnene og diskuterer, hvilken fremtid de vil have. I øjeblikket er værkstedet ved at bygge en ny udstilling om København som CO2-neutral storby i 2025. Udstillingen skal vise Københavns børn, hvordan byen kan nå CO2-målet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s