Öresundsklassrummet syns och hörs på konferens

Publicerat: 30 mars, 2011 i Övergripande, Nyheter

Under den 23 och 24 mars visade Öresundsklassrummet upp sig då Interreg-konferensen Projekt, resultat och framtid hölls i Malmö.

Öresundsklassrummet stack ut jämfört med de andra projekten då det involverar skolor, lärare, elever och forskare. Projektgruppen, iklädda nya t-shirtar och tatueringar med Öresundssklassrummets logo, visade upp projektet med hjälp av nyhetsbrev, foton, posters och broschyrer bredvid en färgsprakande modell av en gata på Kirseberg. Många var framme vid Öresundsklassrummets bord och tog del av innehållet vilket ledde till nya, värdefulla kontakter med deltagare från andra projekt.

Under konferensen hölls presentationer av olika personer som har erfarenhet av att driva projekt delfinansierade av Interreg IVA. En presentation om projektledning hölls av Öresundsklassrummets projektledare Åsa Hellström.

– Det var väldigt intressant att höra hur olika projekt arbetar för att nå sina mål. Efter de här dagarna ser vi att det finns mycket vi kan lära, samtidigt som vi har väldigt mycket vi kan visa upp och dela med oss av till andra, säger Åsa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s